duminică, 31 mai 2009

UNIREA URZICENI-Noua campioana a Romaniei!!!


Azi am vazut un meci frumos, un meci jucat pe bune! Unirea Urziceni a demonstrat ca este cea mai buna echipa din liga 1. Dupa ce a fost condusa cu 1-0 la pauza, ''micuta'' echipa din Urziceni a revenit si a marcat de 2 ori. Nimeni nu acorda la inceputul camponatului vreo sansa echipei din Urziceni la castigarea acestuia. Dar iata ca minunea e pe cale de a se intampla. Unirea Urziceni este 99,99% noua campioana a Romaniei cu o etapa inainte de final!!! Felicitari!!

Dinamo a jucat lamentabil pe teren propriu dovedind inca o data ca atunci cand joaca sub presiunea rezultatului, Dinamo nu e in stare de nimic. Suporterii au fost foarte dezamagiti si mai ales nervosi. Unii dintre acestia au vrut sa intre la finalul jocului peste jucatori in vestiare. Dinamo va trebui sa se mai pregateasca pentru Champions League. Eu sunt dinamovist, dar Unirea e echipa din judetul meu si ma mandresc cu lucrul acesta. Imi pare rau pentru Dinamo, dar asta e: cine e mai bun sa castige! Iar Unirea Urziceni a fost mai buna. Felicitari inca o data!!

Ceva incredibil s-a intamplat pe stadionul din Timisoara. Fanii gazdelor au aplaudat minute in sir echipa adversa. Asa ceva nu s-a mai intamplat pana acum in fotbalul romanesc. Urziceniul a avut la inceputul partidei in jur de 30 de suporteri. La sfarsitul meciului cei 30 au devenit cca 20 000.

4 comentarii:

  1. Bravo celor de la urziceni!! Meritau sa castige campionatul. Este una dintre putinele echipe care au jucat fotbal pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum sa ii vedemsi mai departe ce fac...

    RăspundețiȘtergere
  3. Aci o sa ramana. N-or sa fie in stare sa se duca mai departe. Parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai vazut ca au facut cele mai multe puncte dintre toate echipele romanesti care au mai fost inaintea lor in Champions League??

    RăspundețiȘtergere