sâmbătă, 2 mai 2009

Atac de Ziua Reginei in Olanda



Multi dintre voi stiti deja ca in acest an Ziua Reginei a fost marcata de un eveniment tragic. Un atac indreptat la adresa reginei care din pacate a provocat si victime colaterale. In total au fost 7 persoane decedate si 11 ranite, dintre acestea 3 fiind copii in varsta de 9, 15 respectiv 16 ani. Printre raniti se numara si un politist, un militar si se pare chiar 5 membri ai unei familii. Membrii familiei regale au fost luati prin surprindere.




Soferul masinii se numeste Karst Richard Tates (38) si este un olandez 100%. Imediat dupa atac, soferul inca era constient si putea sa vorbeasca. Dupa ce a fost transportat la spital, doctorii au comunicat ca acesta este mentinut in viata doar cu ajutorul aparatelor si este in moarte clinica. In cursul noptii acesta a decedat.




Motivele pentru care a recurs la acest gest oribil nu sunt cunoscute. Exista doar presupuneri. Richard Tates isi pierduse serviciul. Pe langa aceasta urma sa fie evacuat din casa in care locuia. Mandatul prin care era instiintat de acest lucru incepea astfel: ''In Naam der Koningin'' (''In numele Reginei'')! Ca si cum aceste greutati nu ar fi fost de ajuns a mai primit un mandat prin care i se interzicea dreptul de a-si mai vedea copiii, care culmea incepea cu ''Uit naam der Koningin''. E posibil ca toate acestea sa-l fi adus pe marginea ''prapastiei'' si sa-l faca sa reactioneze in acest mod. Repet, acestea sunt presupuneri. Cat de reale sunt inca nu se stie. Ancheta e in derulare.




Ceea ce pot sa spun e ca nu trebuia sa isi rezolve problemele in acest fel. Fiecare dintre noi avem probleme, mai mari sau mai mici. Intotdeauna cand ai o problema ce te framanta cere parerea unui apropiat, cineva de incredere. Nu lasa grijile sa te doboare!!!
Update:02-05-2009
Conclusia medicilor legisti a fost ca barbatul nu consumase alcool in ziua atacului. Au fost gasite insa urme de canabis in sangele acestuia. Potrivit specialistilor acestea pot ramane in sange cateva saptamani dupa ce a fost consumat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu