duminică, 3 mai 2009

Imnul turistic al Romaniei -varianta oficiala & varianta parodiata

Romania, the land of choice!

Acesta este sloganul sub care Ministerul Turismului doreste sa atraga cat mai multi turisti straini. Imnul a fost lansat pe 1 mai la Mamaia in prezenta a mii de oameni.

Loredana, Marius Moga, Aurelian Temişan, Smiley şi Felicia Filip au interpretat "Land of Choice", piesa care va promova oficial, turismul românesc. Un imn mult aşteptat după cum a spus chiar ministrul Turismului.

Dedesubt va prezint o alta varianta care dupa parerea altora ne-ar fi reprezentat mult mai bine.

Nu stiu insa cati romani vor un imn al turismului atat timp cat Romania nu are o oferta atractiva. Mai intai ar fi trebuit sa avem o oferta concreta: cazare, infrastrucura (drumuri de acces, parcari), locuri de vizitat, mentalitatea oamenilor care lucreaza in domeniu. Abia dupa aceea sa fi venit cu acest imn. Politicienii cred ca turistii straini pot fi convinsi doar vizionand acest frumos videoclip?? Nu asa se atrag turistii. Daca nu le oferi ceea ce le promiti poti sa-ti iei adio. Un turist multumit in acest an poate veni cu inca minim doi anul viitor. Un turist nemultumit iti poate goni minim 10 viitori turisti.

Iata si varianta parodiata a imnului turistic. Multi ar considera-o mai apropiata de adevar. Degeaba avem o tara frumoasa daca nu stim sa profitam de lucrul acesta si ne batem joc de ''bogatiile'' cu care am fost haraziti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu