miercuri, 6 mai 2009

Dumnezeu nu doarme!!!

Cine a vazut meciul din Champions League dintre Chelsea si Barcelona stie la ce ma refer. Meciul a fost frumos, s-a jucat asa cum numai in Champions League se poate juca.

Pana aproape de sfarsitul meciului toti credeau ca finala champion league din acest an va fi o finala englezeasca. Comentatorii olandezi ridicau Chelsea in slavi, ''radeau''de suporterii spanioli spunand despre acestia ca ''isi rod unghiile''. Spuneau ca ''in aceasta seara Barcelona joaca cu Chelsea si nu cu Real''. Era normal sa tina cu Chelsea atata timp cat Guus Hiddink e olandez.

Ce m-a deranjat, cel putin pe mine, a fost teatrul ridicol jucat de Drogba si Anelka. S-au tavalit de cateva ori in careul advers, doar-doar vor obtine ceva. Din fericire pentru ei, Abidal a fost eliminat pe nedrept!! Pana si comentatorii englezi au recunoscut ca nu a fost nimic.

Eu nu sunt fan Barcelona, dar in aceasta seara am tinut cu echipa care a jucat corect si nu a recurs la ''teatru de doi bani''. Am crezut pana in ultima clipa ca Dumnezeu va face dreptate. Si asa a fost. In minutul 93 minunea s-a produs. Iniesta a prins un sut pe care nu-l va uita curand si a inscris. Am sarit in sus de bucurie mai ceva ca atunci cand Dinamo a dat gol Stelei.

Era nedrept ca o echipa de ''circari'' cum e Chelsea sa se califice in finala. In aceasta seara in afara de faza din care au marcat, jucatorii lui Chelsea nu au aratat mare lucru.

Fie ca cel mai bun sa castige: Manchester sau Barcelona!

Un comentariu:

  1. salve. parerea mea este ca Barcelona este o echipa second hand. de ce? deoarece are prea multa reclama si nu face fata echipelor englezesti decat, ori cu noroc, ori o singura data (anul acesta). La anul se vor vedea aceleasi echipe britanice in semifinale.
    P.S. iar Chelsea a jucat mai bine, numai ca au fost idioti si au tras de golul ala, iar Barca a avut un singur sut pe directia portarului (ala de la faza golului)(statistica si de la UEFA, nu numai telespectatori). Intr-adevar comentatorii olandezi aveau dreptate, Chelsea nu era Real, si cred ca drogba merita un penalty dar s-ar putea sa fiu subiectiv aici, sau macar hands in careu (dar anulat sa compenseze eliminarea lui Abidal, dar mi se pare o prostie chestiile astea compensatorii, arbitrul nu vede fazele in timpul meciului in mod normal).

    RăspundețiȘtergere