luni, 4 mai 2009

Sensation white-Amsterdam

Sensation white, cel mai mare eveniment dance din lume!!!!




In acest an Sensation white sarbatoreste 10 ani. Cu aceasta ocazie editia din Olanda va organiza doua show-uri succesive pe 3 si 4 iulie pe Amsterdam Arena. Acest lucru se datoreaza in special cererii foarte mari de bilete atat din Olanda cat si din strainatate.



Asa dupa cum se stie , Sensation white vine in fiecare an cu o alta tema. Atentie tema si nu dress code care ramane acelasi: imbracaminte alba!!! Tema din acest an se numeste ''Wicked Wonderland'' si se vrea a reprezenta o calatorie a descoperirii sexuale si emotionale, o calatorie senzuala explorand un loc numit “Wicked Wonderland“.


In acest an a fost inregistrat un record. In prima zi de punere in vanzare a biletelor , 28 martie, s-au vandut toate cele 40 000 de bilete pentru show-ul din 4 iulie. Cine vrea sa cumpere o poate face doar pentru show-ul de pe 3 iulie. Singura diferenta dintre ele este ca unul are loc vineri iar celalalt sambata. Asadar, grabiti-va si va cumparati un bilet pentru seara de 3 iulie. Nu aveti ce regreta!!! Va fi pentru multi dintre voi o experienta unica pe care nu o veti putea uita!Eu incerc de vreo 4-5 ani incoace sa ajung acolo si nu am reusit. Sper ca in acest an sa ma numar si eu printre fericitii de acolo. Iata si mesajul oficial:

Welcome to Wicked Wonderland.
This year’s show is about a journey of sexual and emotional discovery.
A sensual journey, exploring a place called Wicked Wonderland.
A place full of secrets and surprises, that lies behind the white door.
So we are inviting everybody to open this door, go beyond it, and spend a few hours experiencing and enjoying our world.
Your curiosity will be rewarded.



Biletele pentru Sensation Amsterdam 2009 vor costa incepand cu 69EUR (intrare generala). Biletele le puteti cumpara (in siguranta) de pe http://www.ticketonline.nl/. Se vand maximum 4 bilete de persoana. Este interzis consumul de droguri!! Iata anuntul de pe site:

DRUGS
Sensation will follow the policy of the Municipality of Amsterdam. This means that there’s a zero-tolerance at Sensation. You are not allowed to bring any (soft) drugs. The police will be very strict.

Daca mai apar ceva noutati le voi posta de indata pe blog.

Inca 2 luni de zile pana la marele show: SENSATION WHITE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu